Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Εκτέλεσαν φαρμακοποιό στη μέση του δρόμου για να του αρπάξουν την τσάντα! Ένα άγριο σκηνικό που αποτυπώνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την εικόνα της εγκληματικότητας που σαρώνει κάθε γωνιά της χώρας σημειώθηκε δεκαπέντε λεπτά μετά τις τρεις το μεσημέρι στην περιοχή του Ρέντη.


Συγκεκριμένα, δύο αδίστακτοι ληστές, επιτέθηκαν στον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά, στη συμβολή των οδών Παντελή Νικολαίδη και Περικλέους, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 52χρονος που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Φλέμινγκ, 50 μέτρα από το σημείο όπου έγινε η δολοφονία, λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε κλείσει και ετοιμαζόταν να πάει σε συνεδρίαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά καθώς ήταν μέλος του Δ.Σ.

Ο άντρας πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του όταν όταν οι δύο κακοποιοί τον πλησίασαν, σήκωσαν τα όπλα και τον εκτέλεσαν όταν αυτός αρνήθηκε να τους δώσει την τσάντα που κρατούσε. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά το γεγονός ότι ισχυρές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και χτένισαν την περιοχή, οι δολοφόνοι παραμένουν άφαντοι. 

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com